Afscheidsweekend!
Door: Suzan
Blijf op de hoogte en volg Suzan
26 Februari 2008 | Nederland, Amsterdam
Ik wil jullie allemaal onzettend bedanken voor het komen en voor alle kaartjes en bemoedigingen die ik heb gehad.. Het was echt onvoorstelbaar..! Het voelt echt heel erg goed te weten dat er zoveel mensen achter me staan!
Ik heb wat meer geheugen gekocht op deze site, dus ik zal mijn foto's gewoon hier plaatsen ipv op picasa.. Bij deze al gelijk foto's van het weekend!
Enjoy : ) Liefs Suus
26 Februari 2008 - 12:23
Jiska:
Hey hey,
Wow ik heb de eer van het eerste berichtje! Yes!
Ook al was het een afscheidsfeestje en eigenlijk een beetje treurig, ik heb ook echt een super leuke avond gehad! Juist daarom hakt het er nog meer in dat je weg gaat en ik je ga missen!
Maar...ik gun het je zo ontzettend dat je dit gaat doen! Ik weet ook zeker dat het een geweldige tijd voor je gaat worden! Luf joe!
Dikke kus, Jissie -
29 Februari 2008 - 17:37
Wout-Jan:
Hoi Suus,
Ik hoop dat je een goede reis hebt gehad. Nu lekker aan het strand liggen en ff relaxen!
Ik hoop dat de aardappelpoeder niet te lastig is geweest.
Geniet verder! Wout-Jan -
29 Februari 2008 - 18:37
Eef:
Lieve Suus! Ik weet dat je al weg bent.. maar toch!:) Be blessed sister!!
Kijk uit naar al je verhalen.. I'll be following you!!
Kusje! -
01 Maart 2008 - 15:06
Arie En Ida:
We zijn blij dat je even belde dat je goed aangekomen was. Het stormde hier vannacht heel erg, gelukkig vloog jij net een nachtje eerder. We wachten vol spanning op de eerste Braziliaanse berichten. Groetjes aan Melanie, Jander en Efraim en een dikke knuffel voor jou.