Wat meer informatie... - Reisverslag uit Zwolle, Nederland van Suzan Haar - WaarBenJij.nu Wat meer informatie... - Reisverslag uit Zwolle, Nederland van Suzan Haar - WaarBenJij.nu

Wat meer informatie...

Door: Suzan

Blijf op de hoogte en volg Suzan

13 Februari 2008 | Nederland, Zwolle

Hoi allemaal!

Allereerst wil ik jullie bedanken voor alle berichtjes hier en alle andere reacties! Erg fijn al die bemoedigingen : ) Vandaag heb ik mijn eerste vaccinaties gehad, en dan komt het toch wel erg snel dichterbij!

Ik had beloofd nog wat meer informatie te geven...:

Dit was de intro voor de DTS:

Join us at YWAM Fortaleza in northeastern Brazil for our Nations 2 Nations (N2N), multicultural, bi-lingual (Por/Eng) Discipleship Training School (DTS). We invite you to come and be trained for missions alongside fellow believers from other nations. We will study the character of God and His design for our participation in global transformation. As we learn, we will make weekly application through involvement in local ministries including: street children, youth prisons, teen pregnancy care, after school & sports programs, and others...

Special focus includes Nations 2 Nations Celebration Week and final outreach to Asian unreached minority ethnic groups.

When?
March 1 - August 29, 2008

This is your chance!!
TO KNOW GOD and MAKE HIM KNOWN

Zoals je kunt lezen is deze DTS dus gericht op ontwikkelingswerk. Ik zal naast mijn lessen mee gaan helpen bij de projecten van Jeugd met een Opdracht in Fortaleza. Daarnaast ga ik voor ongeveer twee maanden op Outreach naar -waarschijnlijk- Azië!
In eerste instantie wilde ik in de zomer een reis maken om wat meer mee te maken van hoe het in een ontwikkelingsland is en een beetje te proeven aan de zending. Ik roep al van kinds af aan dat ik voor iets als Unicef wil werken en nu was het natuurlijk dé mogelijkheid om dit te doen voordat mijn nieuwe studie start in september. Maar georganiseerde reizen zijn allemaal maar drie weken en in Afrika was er niets wat me echt aansprak. Uiteindelijk kwam ik bij een reis naar Fortaleza terecht, waar ik van vroeger iemand ken die daar bij Jeugd met een Opdracht werkt. Ze mailde eigenlijk om de DTS te promoten op het moment dat ik die reis net had gezien. Dus zo kwam van het één het ander en nu ga ik dus per 1 maart de DTS doen!

Als je vragen hebt, je kunt me altijd mailen! Ook als ik daar al zit... Ik neem mijn laptop mee, want er is daar draadloos internet : )

Veel liefs Suus