DTS Brazilië
Door: Suzan
Blijf op de hoogte en volg Suzan
05 Februari 2008 | Nederland, Zwolle
bij deze even gauw mijn eerste berichtje hier om jullie allemaal te laten weten dat ik aangenomen ben voor de DTS (Discipelschap Training School) in Brazilië!
Over drieënhalve week, op vrijdag 29 februari, vlieg ik al naar Fortaleza om daar het komende half jaar les te krijgen en mee te helpen in de vele projecten van Jeugd met een Opdracht. Daarnaast gaan we binnen deze 6 maanden voor 2 maanden op Outreach naar een ander land om alle lessen in praktijk te brengen.
Om op de hoogte te blijven kun je links je e-mailadres achter laten en krijg je een mailtje wanneer ik een nieuw bericht plaats. Ik zal snel wat meer vertellen over wat de DTS inhoudt.
Hopelijk zie ik jullie allemaal nog op tijd!
Liefs Suzan
ps foto's zal ik plaatsen op picasaweb.google.com/svanderhaar
05 Februari 2008 - 22:26
Minke:
Hey Suzy,
A first message here at your weblog... Gelukkig ben je nu nog in de buurt ;)...
En al was ik al op de hoogte... alsnog gaat het allemaal erg snel! Maar ik vind het ontzettend goed van je hoe je doorzet!
Ik ga je zeker volgen!!! Het is een ontzettend mooie ervaring... waar je ook super veel van gaat leren!
Ik ga je missen, maar je zeker voor die tijd nog spreken!!!!!!!!!
Succes met de verdere voorbereidingen ! Tot gauw!
Veel zegen...
Liefs, Minke -
06 Februari 2008 - 06:41
Tina:
Wow, fantastic!! Veel plezier en zegen bij de voorbereidingen. -
06 Februari 2008 - 10:23
Mirjam:
WOwww suzz!! Hier wist ik heel niets vanaf! Watvoor DTS is het en waar is het in Brazilie?? 6 mnd dts?? Wanneer had je je hiervoor in geschreven? Super gaaf!!
Liefs Mir -
06 Februari 2008 - 10:54
Naomi:
He Suzan!
Vet cool dat je aangenomen bent op de DTS en dat je het gaat doen!
Je gaat vast een hele mooie, gave, leerzame tijd tegemoet.
Ik ga je zeker volgen vanaf de pc hier in het koude kikkkerlandje en hoop je zeker nog te spreken voordat je gaat!!!
Liefs Naoom -
06 Februari 2008 - 12:08
Paul:
heey suus! leuk joh, wat een verassing dat je naar brazilie gaat! Ben benieuwd Waar God je daarheen gaat leiden! wens je een super gave ervaring toe en Godszegen in elke stap die je zet! Dikke tork,
Paul -
06 Februari 2008 - 19:49
Ida:
Nog even en dan gaat het echt gebeuren,weet dat ik helemaal achter je sta en heel trots op je ben dat je je hart volgt.
Het zal zeker een enorme verrijkende ervaring voor je worden.
Toch wel lekker dat je nu nog dichtbij bent en daar gaan we samen lekker van genieten.
Liefs, mama -
10 Februari 2008 - 11:18
Wout-Jan:
Hoi Suzan,
Ik wil je veel succes wensen met de voorbereiding. Ik sprak vandaag pa / ma in de kerk ( waar anders... :-) )Ik heb nog wel een rugzak voor je liggen mocht je hier behoefte aan hebben.
Verder vertelde Arie het lastig te vinden mbt wat je meeneemt en wat niet. Ik heb de volgende tekst voor je:
Mattheus 10 vers 9/10;"Neem geen geld mee, geen reistas met extra kleren en schoenen. Zelfs geen wandelstok. Want je zult krijgen wat je nodig hebt.
Hiermee wil ik zeggen dat je ZEKER wel je koffer moet pakken. Maar vertrouw op God dat hij altijd voor je zorgt. Mocht je zaken missen op nodig hebben vertrouw er dan op dat HIJ gaat voorzien.
Wij bidden voor je!
WJ en J. -
13 Februari 2008 - 12:48
Pieter:
Hoi Suzan, we missen je nu al, hoe moet dat toch straks ;)
In ieder geval ben ik erg blij voor jou dat je kunt gaan en dit avontuur gaat beleven, echt, het wordt een tijd van je leven en het zal je geweldig doen groeien in je relatie met Vader. We mogen uitzien naar wat God in- en door jou gaat doen en wensen je Zijn bescherming altijd en overal toe. Hou ons maar op de hoogte, we zien uit naar je berichten en waarschijnlijk mooie foto's.
Hartelijke groeten, Pieter & Trudy, Tim en Marianne. -
25 Februari 2008 - 17:51
Adriaan:
Echt tof dat je dit gaat doen!
veel succes nog met de voorbereiding.
ga je weblog zeker volgen.
de party op zondag was ecth gezellig
veel zegen,
groetjes adriaan